​Turneul final european rezervat celor mai bune echipe Under 21 de pe Bătrânul Continent își va desemna, în acest weekend, cele patru formații care se vor califica în semifinale și vor lupta apoi pentru marele trofeu. Spania, Franța și Anglia pleacă din postura de favorite la accederea în careul de ași al competiției, în timp ce Georgia - Israel va fi cel mai echilibrat duel, dar și o adevărată sărbătoare la Tbilisi. Toate cele patru meciuri se joacă pe Superbet, alături de Streaming, SuperCote, SuperPariuri și opțiunea SuperAvantaj!

​Careul de ași de la SuperEuro se alege pe SuperbetFoto: Superbet

Două mari favorite, în fața fanilor români

Sita a cernut rapid și doar cele mai în formă opt naționale au prins un bilet în trenul spre faza sferturilor de finală, moment al competiției în care România va găzdui două meciuri, la fel ca Georgia. Sâmbătă, de la ora 22:00, Superbet Arena Giulești va fi tărâmul confruntării dintre Spania, una dintre marile favorite la trofeu, și Elveția. În timp ce ibericii au arătat o superioritate clară în grupa din care a făcut parte și România, elvețienii s-au calificat aproape dramatic, lăsând Italia în afara competiției. Totuși, în acest moment diferența pare una clară în favoarea Furia Roja, care are o cotă de 1.42 pentru victorie.

Vezi Oferta Superbet pentru sferturile de finală și fii responsabil!

Duminică, de la ora 22:00, se joacă pe Cluj Arena o altă partidă în care statistica oferă un favorit clar: Franța - Elveția. Naționala din Hexagon a venit la acest turneu final cu o mulțime de jucători importanți din Ligue 1, iar omogenitatea i-a permis să treacă lejer de grupe. De cealaltă parte, Ucraina a arătat și ea foarte bine, reușind să remizeze cu Spania, 2-2, în adevăratul test din faza grupelor.

Sărbătoare a fotbalului în Georgia

Primul sfert de finală în ordine cronologică ar trebui să fie, cel puțin pe hârtie, cel mai palpitant și cel mai echilibrat. De la ora 19:00, pe Stadionul Boris Paichadze din Tbilisi, 50.000 de fani georgieni își vor face apariția pentru a împinge de la spate naționala Under 21 în partida cu Israel. Având o generație foarte bună, cu jucători la Valencia sau Șahtior, gruzinii trebuie să învingă Israelul pentru a putea spera la cea mai mare performanță din istoria fotbalului georgian și a se apropia la doar un pas de marea finală pe care o vor găzdui.

Tot în Georgia, la Kutaisi, se joacă duminică, de la ora 19:00, un meci între două echipe supertalentate, iar Anglia pare că pornește cu prima șansă în fața Portugaliei. Plină de jucători care au deja un nume în Premier League, naționala britanică are avantajul de a nu se afla pe aceeași parte de tablou cu Spania sau Franța, iar un eventual succes în fața lusitanilor ar transforma-o în favorita semifinalei cu Georgia sau Israel.

De altfel, Cotele Speciale Superbet indică un echilibru total între Anglia, Spania și Franța în lupta pentru trofeu!

Conținut susținut de Superbet