Bogații Franței nu-și permit să glumească în Cupa Franței, unde sunt programate partidele din 16-imile de finală. În așteptarea reluării campionatului, programat să revină pe afiș începând cu 7 ianuarie, luni, 3 ianuarie, de la ora 22:10, PSG are o misiune aparent facilă cu Vannes, pentru un loc în "optimi".

Minge de fotbalFoto: Dppi/Joaquin Corchero / Zuma Press / Profimedia

Această fază a competiției se dispută într-o singură manșă.

De la eșecul cu Manchester City, PSG a strâns 4 victorii și 3 egaluri. Vannes are motive întemeiate să spere. Ultimul meci a adus pentru PSG o remiză cu o echipă liliputană: 1-1 cu Lorient, penultima clasată în Ligue 1, într-o partidă de campionat.

În condițiile în care jucătorii au profitat de o mini-vacanță de Sărbători, rămâne de văzut cum se vor întoarce la antrenamente.

Cazurile de coronavirus dau emoții și în Hexagon, în condițiile în care Franța a anulat petrecerile în public de Anul Nou.

Alarma s-a declanșat prima dată la Bordeaux, echipă pregătită de elvețianul Vladimir Petkovic, unde au fost anunțate 5 cazuri pozitive de COVID-19.

Campionul mondial Kylian Mbappé rămâne în centrul atenției. Starul de la PSG a fost premiat zilele trecute la Globe Soccer Awards de la Dubai, prilej cu care a fost întrebat ce ar alege dintre trofeele care îi fac cu ochiul în 2022.

"Liga Campionilor sau Cupa Mondială? Vreau totul. Întotdeauna îmi propun să mă perfecționez. Cu Messi și Neymar vom face lucruri grozave în acest sezon", a fost răspunsul celui care a câștigat deja Cupa Mondială, în 2018, în Rusia.

La gala din Dubai, Mbappé a fost mai bun ales cel mai bun jucător al anului 2021. Mai bun decât Lionel Messi, de 7 ori "Balon de Aur", decât bombardierul polonez Robert Lewandowski, dar și decât compatriotul său Karim Benzema și decât idolul său din copilărie, portughezul Cristiano Ronaldo.

La PSG există "cazul Icardi". Relatările spre isprăvile din teren ale argentinianului încep cu "a fost odată".

Doar 5 goluri a reușit Icardi, după izbucnirea scandalului ce părea să ducă la divorțul de soția Wanda Nera.

Declinul atacantului sud-american se reflectă în cifre: joacă și înscrie mai puțin decât în ​​anii trecuți. În schimb, este mereu protagonist pe coama bârfelor.

OC Vannes evoluează în divizia a 3-a a fotbalului din Franța. Echipa este pe locul 8 în National 2 - Grupa A.

Doar prima clasată promovează, iar după 14 etape, între liderul Lorient II și Vannes sunt 12 puncte diferență. Cu mențiunea că Vannes are o partidă restantă.

Câștigătoarea din jocul OC Vannes - PSG va înfrunta, în turul următor, învingătoarea partidei AS Vitre - FC Nantes.

Superbet are cota 10.00 pentru șansă dublă 1X (Câștigă Gazdele sau Remiză, la finalul celor 90 de minute regulamentare).

Vannes vs PSG 1X


Cotă 10.00


* cotă valabilă la ora publicării acestui articol