​CSA Steaua va încheia în această vară cel de-al treilea sezon petrecut în liga secundă. Dacă în primii doi ani a terminat pe locurile fruntașe, roș-albaștrii au ratat acum calificarea în play-off.

CSA Steaua Bucuresti si fanii saiFoto: Inquam Photos / Stefan Constantin

CSA Steaua încearcă să rezolve problema promovării, dar nu există un termen

În trecut, „militarii” au încercat să schimbe legea care nu le permite să acceadă în primul eșalon fotbalistic, dar au existat și discuții de asociere pentru ca echipa să treacă de la public la privat.

Pentru moment, conducerea clubului a anunțat că în continuare se caută cea mai bună soluție pentru ca promovarea în SuperLigă să nu mai rămână doar un vis al suporterilor.

„Clubul nostru ia în calcul orice variantă legală care să asigure echipei de fotbal, din punct de vedere juridic, posibilitatea de a avea drept de promovare în SuperLigă.

Sunt multe demersuri care au fost realizate, încă avem numeroase întâlniri și discuții, dar din rațiuni strategice nu le putem face publice înainte de a fi concretizate.

Sunt probleme de natură juridică, care nu au fost clarificate în totalitate până în acest moment. Ținem să menționăm că orice formă de organizare trebuie să se realizeze numai în condiții clare, care să asigure posibilitatea de a promova în Liga 1, dar, în același timp, să fie protejate marca, numele și palmaresul Stelei, pentru a nu se repeta greșelile din trecut.

Este imposibil să lansăm un termen, pentru că finalizarea demersurilor nu ține numai de Clubul Sportiv al Armatei Steaua” – a anunțat CSA Steaua pentru Newsonline, conform DigiSport.

În acest sezon, CSA Steaua a terminat pe locul 8 sezonul regular cu 28 de puncte, cu patru mai puțin decât Csikszereda, ultima formație calificată în play-off.