​Trent Alexander-Arnold (25 de ani) este ţinta unei femei care îl hărţuieşte cu scrisori şi conţinut obscen. Situaţia ar dura de cel puţin un an, ceea ce l-a obligat pe jucătorul celor de la Liverpool să ia măsuri drastice pentru a-şi proteja intimitatea.

Trent Alexander-Arnold Foto: Jon Super / AP / Profimedia

Trent Alexander-Arnold, agresat de o femeie

Conform The Sun, „Hărţuitoarea” ar fi vizitat în mai multe rânduri centrul de antrenament al lui Liverpool, precum şi casa jucătorului şi alte locuri pe care acesta le frecventează în afara activităţilor sale sportive.

De asemenea, ea a obţinut numărul său personal de telefon, pe care jucătorul a fost nevoit să îl schimbe.

Nu se precizează dacă aceste fapte au făcut obiectul unei anchete a poliţiei, dar jucătorul ar fi angajat un detectiv privat.

„Această femeie îl teroriza pe el şi familia sa (...) sunându-l în mod constant şi trimiţându-i conţinut obscen la domiciliu. El face tot ce poate pentru a se asigura că nu-i afectează performanţele de pe teren", a declarat o sursă din anturajul jucătorului, citată de The Sun.

În acest sezon, Trent Alexander-Arnold a jucat 29 de meciuri (2 goluri, 10 pase decisive) în toate competiţiile pentru Liverpool.

El a ratat meciurile cu Brentford şi Luton, la 17 şi 21 februarie, din cauza unei accidentări la genunchi, informează News.ro.