Oficialii lui Tottenham și cei ai lui Genoa s-au întâlnit și în acest weekend pentru a pune la punct ultimele detalii ale transferului lui Radu Drăgușin, iar jurnalistul Fabrizio Romano a transmis că negocierile au intrat pe ultima sută de metri.

Radu DragusinFoto: Andrea Amato/IPA Sport/ipa-agency.net / Shutterstock Editorial / Profimedia

Fabrizio Romano: „Contacte pozitive între Genoa și Tottenham pentru transferul lui Radu Drăgușin”

Radu Drăgușin este unul dintre cei mai urmăriți fotbaliști români ai momentului.

Internaționalul român a pus umărul la calificarea României la Campionatul European din acest an, iar evoluțiile de la Genoa au atras atenția cluburilor de top din Europa.

Tottenham Hotspur este echipa cea mai interesată de serviciile fundașului român de 21 de ani, iar englezii poartă deja de câteva zile negocieri intense oficialii lui Genoa.

Mai mult decât atât, jurnalistul italian Fabrizio Romano a anunțat duminică faptul că cele două părți au avut o nouă întâlnire și că au fost „contacte pozitive”, astfel că negocierile intră pe ultima suta de metri.

Inițial, Tottenham a oferit suma de 23 de milioane de euro în schimbului Drăgușin, dar Genoa a transmis clar că acesta nu va părăsi echipa pentru mai puțin de 30 de milioane de euro. Și Napoli ar fi interesată de Drăgușin, dar românul își dorește să joace în Premier League.

19 meciuri, două goluri și un assist sunt cifrele lui Radu Drăgușin în actuala ediție a Serie A.