Zi cu multe goluri în partidele disputate de Manchester City, Chelsea și Liverpool în etapa a 14-a din Premier League. Formația lui Guardiola a remizat cu Tottenham, scor 3-3 și a coborât pe poziția a treia a clasamentului.

Suporterii echipei LiverpoolFoto: Isabel Infantes / PA Images / Profimedia

Manchester City – Tottenham 3-3, în Premier League

Sud-coreeanul Son Heung-Min a fost jucătorul începutului de meci pe Etihad Stadium.

Atacantul lui Tottenham a deschis scorul după doar șase minute, dar în minutul 9 avea să înscrie și în propria poartă.

Foden le-a adus pe gazde în avantaj în minutul 31, iar Lo Celso a adus egalarea în minutul 69, din pasa aceluiași Heung-Min.

Finalul a fost unul spectaculos, City trecând în avantaj cu nouă minute înainte de final prin reușita lui Grealish, dar în ultimul minut Kulusevski salva un punct pentru Tottenham, care rămâne pe poziția a cincea a clasamentului.

Cu trei remize consecutive, formația pregătită de Pep Guardiola a ajuns pe locul trei cu 30 de puncte, unul mai puțin decât Liverpool și trei în spatele lui Arsenal.

Chelsea – Brighton 3-2 / Liverpool – Fulham 4-3, în Premier League

Liverpool s-a impus cu 4-3 în fața celor de la Fulham, după un meci cu răsturnări de situație.

La pauză a fost 2-2, Leno (autogol, minutul 20) și Mac Allister (38) au înscris pentru gazde, în timp ce oaspeții au punctat prin Wilson (24) și Tete, în prelungiri.

În minutul 80, De Cordova-Reid o ducea pe Fulham în avantaj, dar în decurs de un minut, Endo și Alexander-Arnold au adus o victorie spectaculoasă formației lui Jurgen Klopp.

Spectacol și în meciul dintre Chelsea și Brighton, scor 3-2, început în forță de londonezi, cu două goluri marcate de Enzo Fernandez și Colwill.

Chiar înainte de pauză, Buonanotte a redus din diferență, dar gazdele au rămas în inferioritate numerică, după eliminarea lui Gallagher.

Chelsea a rezistat în repriza secundă, dar a reușit chiar să își mărească avantajul, după penaltiul transformat în minutul 65 de Enzo Fernandez.

Brighton a înscris în prelungiri prin Joao Pedro, iar londonezii au rămas cu toate punctele, după o partidă spectaculoasă.

Etapa cu numărul 14 din Premier League

Arsenal – Wolverhampton 2-1

Brentford – Luton Town 3-1

Burnley – Sheffield 5-0

Nottingham – Everton 0-1

Newcastle – Manchester United 1-0

West Ham – Crystal Palace 1-1

Chelstea – Brighton 3-2

Liverpool – Fulham 4-3

Bournemouth – Aston Villa 2-2

Manchester City – Tottenham 3-3

Clasamentul din Premier League

1. Arsenal – 33 puncte

2. Liverpool – 31 p

3. Manchester City – 30 p

4. Aston Villa – 29 p

5. Tottenham – 27 p