Kevin De Bruyne mai are contract cu Manchester City până în vara anului 2025, iar formația antrenată de Pep Guardiola are de gând să îi prelungească actuala înțelegere. Al-Nassr vrea să dea o lovitură puternică de imagine și a luat deja legătura cu agentul lui KDB pentru a stabili o întâlnire cu jucătorul.

Kevin De Bruyne si Pep GuardiolaFoto: - / INSTAR Images / Profimedia

Al-Nassr se interesează de posibilitatea de a-l transfera pe Kevin De Bruyne

Kevin De Bruyne se află din vara anului 2015 la Manchester City.

„Cetățenii” au plătit la vremea respectivă către Wolfsburg suma de 76 de milioane de euro, iar în prezent acesta este unul dintre cei mai buni mijlocași din lume.

Ajuns la vârsta de 32 de ani, acesta are contract cu Manchester City până în vara anului 2025, iar oficialii clubului vor să îi prelungească actuala înțelegere, dar după ce acesta va reveni pe gazon, fiind în prezent accidentat.

Potrivit jurnalistului Rudi Galetti, Al-Nassr a devenit tot mai interesată de situația acestuia și este gata să dea o lovitură de proporții pe piața transferurilor, dacă acesta nu va semna prelungirea cu City.

Sursa citată menționează că oficialii lui Al-Nassr au avut deja ceva contacte cu agentul lui Kevin De Bruyne și încearcă să planifice o întâlnire cu mijlocașul belgian.

Cotat la 70 de milioane de euro, De Bruyne are 358 de apariții, 96 de goluri și 153 de pase decisive în tricoul celor de la Manchester City.