Lionel Messi a fost scuipat de Antonio Sanabria în timpul partidei dintre Argentina și Paraguay, scor 1-0. Căpitanul campioanei mondiale nu a dat prea multă importanță momentului, iar jucătorul lui Torino și-a prezentat versiunea la finalul meciului din preliminariile CM 2026.

Lionel MessiFoto: Gustavo Garello / AP / Profimedia

Antonio Sanabria, acuzat că l-a scuipat pe Lionel Messi

Cei doi s-au confruntat în minutul 85, iar Messi i-a întors spatele lui Sanabria, moment în care paraguayanul a scuipat în direcția argentinianului.

„Sanabria? Colegii mi-au spus la vestiare că cineva m-a scuipat. Adevărul este că nici măcar nu știu cine este acel băiat. Prefer să nu vorbesc, altfel el va ieși să vorbească peste tot și va deveni cunoscut” - Lionel Messi.

După meci, Sanabria a negat că l-ar fi scuipat pe Messi și a explicat că de vină este unghiul din care a fost filmat momentul.

„Sunt chestii normale într-un meci, asta-i tot. Am văzut. Am primit imaginile și pare că l-am scuipat, dar nu am făcut-o, el este departe. Din imagine pare, după cum se vede din spate, că parcă îl scuip, dar nu s-a întâmplat asta. Da, categoric (n.r. dezminte acuzațiile)” - Antonio Sanabria.

De știut:

  • Unicul gol al partidei de la Buenos Aires a fost înscris de Otamendi ('3).
  • Lionel Messi a intrat pe teren în minutul 53, iar Sanabria și-a făcut apariția în minutul 70.
  • În perioada junioratului, Sanabria a jucat pentru FC Barcelona (2009-2014).
  • După trei etape, Argentina se află pe primul loc (9 puncte, golaveraj 5-0), iar Paraguay ocupă locul 8 (1 punct, golaveraj 0-2).

America de Sud, clasament preliminarii CM 2026

1. Argentina (5-0 golaveraj) 9 puncte

2. Brazilia (7-2) 7

3. Columbia (3-2) 5

4. Uruguay (6-5) 4

5. Chile (3-3) 4

6. Venezuela (2-2) 4

7. Ecuador (4-3) 3

8. Paraguay (0-2) 1

9. Peru (0-3) 1

10. Bolivia (2-10) 0.