Inter Miami a ratat șansa de a se califica în play-off-ul Major League Soccer, iar Lionel Messi nu va mai juca din 22 octombrie și până în luna februarie. Surse din Arabia Saudită spun că argentinianul ar putea fi împrumutat de Al Hilal.

Lionel MessiFoto: USA TODAY Network / ddp USA / Profimedia

Lionel Messi ar putea fi împrumutat la Al Hilal - Inter Miami a ratat calificarea în play-off-ul Major League Soccer

Lionel Messi nu va mai juca până în luna februarie pentru Inter Miami, asta după ce echipa sa a ratat calificarea în play-off-ul Major League Soccer.

Presa din Arabia Saudită scrie că acesta ar putea lua în calcul să joace sub formă de împrumut pentru 6 luni în Saudi Pro League, iar Al Hilal este echipa care ar fi dispusă să facă un pas în sensul acesta.

„Al Hilal este clubul saudit care vrea să îl aducă pe Lionel Messi sub formă de împrumut pentru șase luni.” - relatează Saudi Sport.

Mai mult decât atât, Messi ar fi primit deja acceptul pentru a merge în Arabia Saudită, cu toate că acesta a refuzat-o dată pe Al Hilal, atunci când a ales să semneze cu Inter Miami.

La Al Hilal, campionul mondial ar putea fi din nou coleg cu Neymar, cel alături de care a jucat la Barcelona și Paris Saint Germain.

Lionel Messi mai are contract cu Inter Miami până în vara anului 2025, iar recent acesta a dezvăluit că și-ar dori să se retragă din activitate în tricoul celor de la Newell's Old Boys.