CSA Steaua se află la cel de-al treilea sezon în liga secundă, însă fără drept de promovare, iar Victor Pițurcă s-a declarat dezamăgit de promisiunile nerespectate ale conducătorilor clubului.

Victor PițurcăFoto: Inquam Photos / Mircea Manole

Victor Pițurcă nu mai crede în promovarea CSA Steaua în SuperLigă

După două sezoane în care și-a câștigat dreptul de promovare pe teren, Steaua are un început slab de campionat.

Echipa antrenată de Daniel Oprița a remizat cu CSM Slatina în ultima etapă, scor 1-1 și ocupă abia locul 13 în liga secundă.

Susținător al echipei roș-albaștrilor, fostul selecționer Victor Pițurcă nu are motive de optimism și crede că viitorul nu dă mari speranțe suporterilor steliști.

„Viitorul clubului Steaua nu sună bine deloc. Absolut deloc! La ultima întâlnire ne-am întâlnit cu oameni din Minister, care conduc, și unul dintre ei mi-a promis că anul acesta sută la sută Steaua va avea drept de promovare.

Iată că nu s-a ținut de promisiune și cred că nici nu-l interesează să se țină de promisiune. Poate există un <> mai înalt care zice <>.

Eu cred că cei din Minister ar trebuie să ia frâiele și să facă ceva pentru această echipă. Dacă nu, nu mai are rost să încurcăm lumea și să se pună mereu aceeași întrebare, în fiecare zi” – a declarat Victor Pițurcă, pentru Sport.ro.

În etapa a opta din Liga 2, CSA Steaua se va deplasa pe terenul celor de la Gloria Buzău, duminică de la ora 12:30.