Victor Osimhen se gândește să dea în judecată clubul Napoli, după ce pe pagina de TikTok a campioanei Italiei a apărut un videoclip în care atacantul nigerian era ironizat.

Victor Osimhen, NapoliFoto: Luca Amedeo Bizzarri/LiveMedia / Shutterstock Editorial / Profimedia

Victor Osimhen, ironizat de Napoli după penaltiul ratat cu Bologna

În videoclipul care a fost șters între timp, Osimhen era batjocorit de propriul club pentru penaltiul ratat în meciul cu Bologna, scor 0-0.

Roberto Calenda, agentul lui Osimhen, a scris pe X (fostul Twitter) că videoclipul a provocat „daune foarte grave jucătorului”.

„O înregistrare video care îl batjocorește pe Victor a fost mai întâi făcută publică și abia acum, cu întârziere, a fost ștearsă. Un fapt grav care îi provoacă jucătorului un prejudiciu pe măsură și care se adaugă la tratamentul pe care băiatul îl suferă în ultima perioadă între procese mediatice și știri false. Ne rezervăm dreptul de a lua măsuri legale și orice inițiativă utilă pentru a-l proteja pe Victor” - Roberto Calenda.

Osimhen a fost înlocuit la finalul meciului cu Bologna și a părut să protesteze față de decizie, strigând la antrenorul Rudi Garcia înainte de a părăsi terenul. Tehnicianul francez a minimalizat însă situația.

Osihmen a șters fotografiile de pe Instagram în care apărea în tricoul lui Napoli și ar putea lipsi de la meciul cu Udinese. Prelungirea contractului cu gruparea din Serie A (actuala înțelegere expiră în 2025) pare din ce în ce mai puțin probabilă.