Un suporter al lui Newcastle United a fost transportat de urgență la spital în Milano, după ce a fost înjunghiat înaintea partidei pe care echipa sa o va disputa în grupele Champions League.

Jucătorii echipei NewcastleFoto: Bruce White/Colorsport / Shutterstock Editorial / Profimedia

Fanul lui Newcastle înjunghiat de trei ori în Milano, în afara oricărui pericol

Trei suporteri ai lui Newcastle au fost atacați la Milano și s-au ales cu tricourile tăiate, iar unul dintre ei a ajuns la spital înjunghiat de trei ori, anunță Daily Mail.

Eddie McKay, în vârstă de 58 de ani, se întorcea în dimineața de marți la hotel împreună cu fiul său și un prieten, când aproximativ opt atacatori s-au năpustit asupra lor, în cartierul Navigli.

Acesta a fost înjunghiat de două ori în braț și o dată în spate, iar fiul său s-a ales cu lovitură la cap.

Suporterii se aflau în Italia pentru confruntarea cu AC Milan din grupele Champions League.

Conform anuțului făcut de familie, fanul se află în afara oricărui pericol și va reveni în scurt timp în Anglia.

„Suntem profund îngrijorați de știrile conform cărora un suporter a fost grav agresat la Milano și am luat legătura cu autoritățile locale pentru a înțelege circumstanțele.

Gândurile noastre se îndreaptă spre suporter și familia sa și sperăm într-o recuperare rapidă și completă”, a reacționat Newcastle.

Revenită în grupele Champions League după o pauză de 20 de ani, Newcastle așteaptă aproximativ 4.000 de fani la confruntarea de marți cu AC Milan.