​Al-Hilal a vrut să-l transfere în această vară pe Victor Osimhen de la Napoli, dar președintele campioanei Italiei nici măcar nu a luat în considerare oferta de 200 de milioane de euro primită din partea clubului din Arabia Saudită.

Victor Osimhen, NapoliFoto: Luca Amedeo Bizzarri/LiveMedia / Shutterstock Editorial / Profimedia

Aurelio De Laurentiis, mesaj pentru Al-Hilal: „Cu 200 de milioane de euro, puteți cumpăra doar picioarele lui Victor Osimhen”

L'Equipe a dezvăluit ultimul email trimis de Aurelio De Laurentiis grupării care l-a transferat în această vară pe Neymar.

„Cu 200 de milioane de euro, puteți cumpăra doar picioarele lui Victor... poate. La anul cred că veți fi gata să oferiți 500 de milioane și poate vom lua în considerare oferta voastră. Din nou, poate” - Aurelio De Laurentiis, patronul lui Napoli.

Al-Hilal i-ar fi oferit atacantului un salariu de 40 de milioane de euro pe sezon, pentru un contract valabil cinci ani de zile, iar presa italiană scrie că familia nigerianului dorea ca transferul să se realizeze.

Osimhen a ajutat-o pe Napoli să devină campioană a Italiei, cu 31 de goluri marcate în 39 de apariții în sezonul precedent. Victor a debutat excelent și în această ediție de Serie A: a marcat trei goluri în primele trei etape.

Al-Hilal s-a întărit în această vară cu jucători importanți: Neymar, Malcom, Kalidou Koulibaly, Aleksandar Mitrovic, Ruben Neves sau Sergej Milinkovic Savic.