​După 1-0 în manșa tur, Farul Constanța este ușor favorită la calificarea în turul doi preliminar al Champions League împotriva celor de la Sheriff. Meciul de la Tiraspol va avea loc marți, de la ora 20:00, iar el va fi LiveBLOG pe HotNews.ro.

Gica HagiFoto: Inquam Photos / Stefan Constantin

UPDATE 17:06: Și totuși se transmite: Meciul Sheriff vs Farul din Champions League va putea fi urmărit în cele din urmă în direct pe Digisport 1 și Prima Sport 1.

Mai jos poți vedea știrea inițială

Sheriff vs Farul nu va fi transmis la tv în România

Până la acest moment, nicio televiziune din România nu a achiziționat drepturile pentru a transmite partida de la Tiraspol, astfel că meciul trupei lui Gică Hagi nu va putea fi urmărit în direct la tv în țara noastră.

Echipe probabile

Sheriff Tiraspol: Koval - Zohouri, Didier Bueno, Tovar, Garananga, Apostolakis - Amine Talal, Badolo, Joao Paulo - Mbekeli, Luvannor.

Farul Constanţa: Aioani - Kiki, Larie, K. Boli, Borza - Artean, Nedelcu, T. Băluţă - Ad. Mazilu, Rivaldinho, Alibec.

„Am făcut un meci bun acasă, suntem pregătiți. Mergem cu gândul la calificare. Mentalitatea noastră o știe toată lumea, mergem la fiecare meci să câștigăm. Marți, nimic nu e diferit. Am venit cu gândul să obținem o nouă victorie.

Dar trebuie să fim pregătiți pentru orice, în astfel de partide te poți aștepta la prelungiri, la penalty-uri. Datoria noastră este să fim pregătiți” - Tudor Băluță.

„Fantastic, foarte bun (n.r. gazonul). Au antrenor bun și jucători ce pot aduce diferența în orice moment. Trebuie să facem un joc tare, tare bun și ofensiv, și defensiv, meci complet, ca să trecem de acest tur.

Vom încerca să fim noi, să dictăm intensitatea jocului. Un detaliu: și noi, și ei ne cunoaștem mai bine decât înaintea meciului tur, nu cred că ne-am putea surprinde cu ceva. Poate una-două schimbări mici. Cred că muncim bine și putem trece de Sheriff” - Gică Hagi.

Ce va urma în Champions League

  • Formația care se va califica dintre Sheriff și Farul va da în turul doi preliminar al Champions League peste învingătoarea dintre Maccabi Haifa şi Hamrun Spartans. Lucrurile sunt însă clare: în manșa tur, Maccabi a trecut cu 4-0 în deplasare de adversara sa.
  • Echipa eliminată în urma dublei manșe va retrograda în turul al doilea preliminar al Conference League și va da peste învingătoarea dublei dintre Zrinjski Mostar și Urartu (1-0 în tur).
  • Farul are, conform Transfermarkt, un lot evaluat la 21,65 de milioane de euro, iar cel mai bine cotat fotbalist este Tudor Băluță (2,8 milioane de euro).
  • Sheriff Tiraspol are un lot cotat la €13,73 milioane, iar jucătorul cu cea mai bună valoare de piață este Rasheed Akanbi (Nigeria), cu €1,2 milioane.