​Lionel Messi a aterizat împreună cu familia sa în Florida și urmează să fie prezentat oficial în următoarea perioadă la Inter Miami. Fostul star al celor de la FC Barcelona a ajuns în SUA cu un avion privat.

Lionel MessiFoto: Nicolas Aguilera / AP / Profimedia

Lionel Messi a ajuns în Florida - Va debuta pentru Inter Miami pe 21 iulie

Imaginile cu Messi ajungând în Florida s-au viralizat, iar mulți fani au putut fi văzuți în fața stadionului celor de la Inter Miami încă de marți în așteptarea vedetei argentiniene.

Conform presei internaționale, Lionel va încasa undeva la aproximativ 60 de milioane de dolari pe sezon la Inter, iar contractul se întinde pe o perioadă de doi ani și jumătate.

Oficialii celor de la Inter Miami au anunțat că un eveniment important numit „The Unveil” va avea loc în cursul zilei de 16 iulie pe stadionul echipei din MLS.

Messi este cel mai important nume care ajunge în MLS de la Pele încoace (brazilianul a semnat pe final de carieră cu New York Cosmos în anul 1975).

La Miami, Lionel va lucra din nou sub comanda compatriotului său Gerardo „Tata” Martino, cel care i-a fost antrenor la FC Barcelona (2013-2014) şi la naţionala Argentinei (2014-2016).

Conform presei americane, salariul lui Messi va fi acoperit parţial de producătorul de echipament sportiv Adidas şi de compania tehnologică Apple.

Lionel Messi va debuta la Inter Miami pe 21 iulie, la meciul împotriva echipei mexicane Cruz Azul, din cadrul Leagues Cup.