Ultrașii echipei Corinthians l-au atacat pe fotbalistul Luan în timpul unei petreceri, cerându-i mijlocașului să pună capăt contractului cu echipa din Sao Paulo.

LuanFoto: Action Plus Sports Images / Alamy / Alamy / Profimedia

Luan, strâns de gât de ultrașii lui Corinthians

Potrivit presei din Brazilia, Luan (30 ani) a fost închis timp de două zile cu alte nouă persoane într-un motel din Sao Paulo, la o petrecere în care ar fi existat sex, alcool și marijuana.

Înaintea atacului, ultrașii au postat o fotografie și mesajul „Țintă găsită cu succes. Voința a 37 de milioane de oameni nebuni”

După ce l-au scos din motel, fanii enervanți l-au apucat pe jucător de gât și l-au mustrat pentru indisciplina sa.

Fotbalistul a postat pe Instagram o fotografie cu hainele sale pătate de sânge.

Clubul brazilian a descris incidentul drept „un alt caz dezgustător de violență”, precizând că „nimic nu justifică agresiunea lașă suferită de atlet”.

Poliția din Sao Paulo a declarat că a identificat șapte suspecți. Cu toate acestea, investigațiile vor continua doar dacă Luan va depune plângere (fotbalistul nu ar dori să facă acest lucru).

Luan, despre care se spune că nu joacă prea des pentru că nu are o relație bună cu antrenorul Vanderlei Luxemburgo, a fost transferat de Corinthians în 2020. În 80 de apariții pentru club, mijlocașul a bifat 11 goluri și 5 assisturi. Contractul său expiră la finalul acestui sezon.