Al-Hilal i-a oferit un contract fabulos lui Liones Messi, dar argentinianul a ales Inter Miami. Saudiții s-au reorientat rapid și oferă 25 de milioane de euro pe sezon pentru atacantul lui Chelsea.

Romelu LukakuFoto: Marco Canoniero / Shutterstock Editorial / Profimedia

Romelu Lukaku, ofertă de 50 de milioane de euro de la Al-Hilal

Atacantul lui Chelsea, care în sezonul recent încheiat a fost împrumutat la Inter Milano, a vizitat luni Arabia Saudită, unde s-a întâlnit cu oficialii lui Al-Hilal, scrie Goal.com.

Clubul saudit i-a oferit lui Lukaku un contract pe două sezoane în valoare totală de 50 de milioane de euro.

Acesta urmează să se întoarcă la Chelsea, după împrumutul la Inter, iar noul manager al londonezilor, Mauricio Pochettino i-ar putea oferi o nouă șansă pe Stamford Brigde.

Cu toate acestea, jucătorul în vârstă de 30 de ani pare tentat de trecerea la Al-Hilal, dar încearcă să obțină un salariu cât mai mare, pentru a părăsi fotbalul european.

Saudiții vor intra în negocieri cu cei de la Chelsea pentru atacantul belgian, pentru care se solicită o sumă de transfer de aproximativ 50 de milioane de euro, considerată mult prea mare.

Deși și-ar fi dorit să rămână la Inter după finala Champions League pierdută în fața lui Manchester City, italienii nu și-au anunțat disponibilitatea de a-i prelungi împrumutul.