Lionel Messi mai are de jucat un singur meci pentru Paris Saint Germain, după care va fi nevoit să aleagă între Al-Hilal, Inter Miami și revenirea la Barcelona. Presa din Spania scrie că sunt șanse mari ca acesta să joace din nou pe Camp Nou, dar sub formă de împrumut.

Lionel MessiFoto: Joly Victor/ABACA / Shutterstock Editorial / Profimedia

Lionel Messi va fi împrumutat de Inter Miami la Barcelona

Lionel Messi va rămâne curând liber de contract după ce înțelegerea sa cu Paris Saint Germain va expira, iar șansele ca acesta să evolueze din nou pentru Barcelona cresc.

Proaspăt câștigător al Cupei Mondiale cu naționala Argentinei, Messi are pe masă o propunere astronomică de la Al-Hilal, unde ar urma să încaseze peste 250 de milioane de euro anual.

Mai mult decât atât, tatăl lui Messi, care este și agentul său, a păstrat legătura în ultimul an cu Inter Miami, echipă unde finanțator este nimeni altul decât David Beckham.

Lui Messi îi surâde ideea de a juca și în Major League Soccer, dar nu se exclude nici posibilitatea ca acesta să joace din nou pentru formația care l-a lansat în fotbalul profesionist, FC Barcelona.

Jurnaliștii de la Daily Mail scriu că cel mai probabil Messi va alege să semneze cu Inter Miami, dar va juca în următoarele 18 luni la Barcelona, sub formă de împrumut.

Sursa citată menționează că aceasta ar fi soluția cea mai bună pentru ca Messi să se mențină la un nivel ridicat și să fie cât mai în formă pentru ediția din 2024 a Copa America.

Totodată, varianta ar fi una perfectă și pentru Barcelona, care nu ar mai întâmpina atât de multe probleme cu înregistrarea lui Messi și cu contractul acestuia.

45 de milioane de euro este cota de piață a lui Lionel Messi, conform Transfermarkt.