Vineri, Bayern Munchen a oficializat despărțirea de Julian Nagelesmann (35 de ani), iar în locul său a fost numit Thomas Tuchel (49 de ani), fostul antrenor al celor de la PSG sau Chelsea.

Lena Wurzenberger, prietena lui Julian NagelsmannFoto: IMAGO / imago sportfotodienst / Profimedia

În presa internațională s-a scris despre faptul că relația tensionată pe care Nagelsmann o avea cu jucătorii săi a dus la demiterea tânărului tehnician. Iar acest lucru nu pare departe de adevăr. Un fost fotbalist de la Bayern Munchen a dezvăluit că prietena lui Julian Nagelsmann, Lena Wurzenberger (30 de ani), a contribuit indirect la înlăturarea antrenorului.

Markus Babbel (50 de ani), fost fundaș la Bayern, dar și la naționala Germaniei, a transmis că Wurzenberger, jurnalistă care trata subiecte legate de gruparea bavareză în Bild înainte de a începe relația cu Julian Nagelsmann, „i-a speriat” pe jucătorii campioanei din Bundesliga.

Chiar dacă a făcut un pas in spate din poziția pe care o ocupa, în mintea fotbaliștilor s-a născut îndoiala. Aceștia se temeau ca nu cumva ceea ce se discuta în vestiar să nu ajungă în presă, cu „ajutorul” iubitei antrenorului lor.

Citește integral pe DigiSport.ro