Meciul dintre Veenhuizen și Vitesse '63, echipe care luptă pentru evitarea retrogradării în divizia a opta olandeză, a fost întrerupt timp de câteva momente după ce un bărbat a pătruns cu scuterul pe teren.

Un barbat a intrat cu scuterul pe teren in timpul unui meciFoto: Captura video

Bărbatul locuiește în apropierea stadionului și s-a plâns că artificiile aprinse înaintea partidei i-au speriat calul. Potrivit presei locale, incidentul i-a trezit amintiri neplăcute: în trecut, fiica acestuia a fost transportată cu elicopterul la spital după ce a căzut de pe un cal speriat.

Sursă video: RTV Drenthe

Președintele grupării gazdă a încercat să explice momentul bizar spunând că artificiile au fost aprinse de juniorii clubului.

„Juniorii au vrut să-și susțină echipa cu artificii, dar s-a dovedit a fi ceva nefericit pentru vecinul nostru, așa că a intrat pe teren. Noi nu vrem să fim o povară pentru nimeni, dar trebuie să monitorizăm siguranța pe teren.

Îl cunoaștem pe vecin, a jucat pentru noi în tinerețe. O să discutăm cu el, cred că a reacționat sub presiunea emoțiilor de moment. Vrem relații bune cu el, suntem vecini până la urmă.

Suntem responsabili și regretăm ce s-a întâmplat, dar juniorii au avut intenții bune. Momentul a influențat concentrarea jucătorilor noștri” - Kees van der Leest, președintele clubului Veenhuizen.

Meciul s-a terminat cu scorul de 4-1 în favoarea oaspeților.