Clubul CSU Craiova a pus în vânzare bilete pentru meciul din Liga 1 cu FCSB, de duminică, la preţul de un leu. Tichetele sunt valabile o repriză, având în vedere decizia de vineri a Guvernului conform căreia competiţiile sportive se vor putea desfăşura cu spectatori în tribune doar în intervalul orar 05:00 - 21:00.

Foto:

În mod normal, meciul era programat duminică, la ora 20:30, însă CSU Craiova a precizat că ar începe la ora 20:15, potrivit News.ro.

"Clubul Universitatea Craiova a pus în vânzare, începând din această seară, bilete pentru meciul cu FCSB, care se va desfăşura duminică, 28 noiembrie 2021, începând cu ora 20:15, pe stadionul Ion Oblemenco. Preţul unui bilet este de 1 RON şi asigură accesul în stadion până la ora 21:00, urmând ca, după această oră, suporterii să părăsească arena conform prevederilor legale în vigoare", a notat CSU Craiova în social media.

Biletele pot fi achiziţionate atât online, pe platforma Eventim.ro, cât şi de la punctele de vânzare tradiţionale, iar spectatorii care vor fi prezenţi trebuie să fie vaccinaţi împotriva virusului SARS-CoV 2, respectiv să se afle în perioada cuprinsă între a 15-a zi şi a 180-a zi ulterioară confirmării infectării cu virusul SARS-CoV 2. Abonaţii pot intra la acest meci pe baza abonamentului deja achiziţionat. Porţile arenei Ion Oblemenco se vor deschide începând cu ora 18:15.

"Pe această cale, solicităm deţinătorilor de drepturi TV, posturilor de televiziune şi Ligii Profesioniste de Fotbal să conştientizeze ridicolul situaţiei şi să fie de acord cu devansarea orei de disputare a partidei astfel încât suporterii Universităţii Craiova să poată asista la acest derby fără a încălca normele legale. Totodată, facem un apel către Guvernul României să dea dovadă de înţelegere şi să modifice termenul limită până la care spectatorii pot participa la evenimentele sportive desfăşurate în aer liber, pentru ca fotbalul să nu fie, din nou, cea mai afectată activitate sportivă din România", precizează clubul oltean.

Citește și: Spectatorii revin în tribune - Când şi în ce condiţii pot fi prezenţi fanii la competiţiile sportive