Clubul Astra Giurgiu a anunţat, duminică, înlocuirea antrenorului Eugen Neagoe cu tehnicianul Ionuţ Badea, cu două etape rămase de jucat din acest campionat şi cel puţin un meci în Cupa României.

Astra GiurgiuFoto: Facebook - Astra Giurgiu

Fost campion al României, ca jucător, Badea a antrenat naţionala României, că secund, dar şi la mai multe cluburi de Liga 1, ultimul fiind FC Argeş, cu care a promovat în urmă cu un an.

Badea va antrena Astra alături de Dragoş Radu, fost fotbalist al echipei din Giurgiu în perioada 2001-2002 şi Casian Maghici, plus, din vechiul staff, Carmel Bărbulescu şi Ionuţ Boşneag.

"Pe această cale, clubul Astra ţine să-i mulţumească fostului tehnician, Eugen Neagoe şi secundului Sebastian Moga pentru munca depusă", a precizat gruparea.

Primul joc al echipei Astra cu Ionuţ Badea pe bancă va fi marţi, manşa retur a semifinalei Cupei României, la Dinamo (după 1-0 pentru giurgiuveni, în tur).

Astra Giurgiu ocupă locul 7 în play-out, de baraj, cu 24 de puncte, cu două etape rămase de jucat în acest sezon. Echipa giurgiuveană a pierdut patru din ultimele cinci meciuri jucate în Liga I, ultima dată, sâmbătă, în deplasare, cu Gaz Metan Mediaş, scor 1-2, informează News.ro.