Nicolae Stanciu a marcat două goluri pentru Slavia Praga, care a câştigat cu scorul de 3-2 pe terenul formaţiei FC Slovacko, duminică, în etapa a 21-a a campionatului de fotbal al Cehiei, informează Agerpres.

Nicolae StanciuFoto: Pavel Mazáč / CNC / Profimedia

Mijlocaşul român a înscris în min. 37 (penalty) şi 72 (lovitură liberă), celălalt gol al campioanei fiind reuşit de Ondrej Lingr (81). Pentru gazde au înscris Lukas Sadilek (11) şi Michal Kadlec (45).

Stanciu a evoluat 85 de minute şi are în acest sezon 6 goluri marcate în campionat în 20 de partide.

Slavia conduce detaşat, cu 55 puncte, urmată de rivala Sparta Praga, 44 p (20 jocuri), FC Slovacko, 40 p, FK Jablonec, 39 p, etc.

Rezumatul partidei dintre Slovacko și Slavia Praga, golurile lui Stanciu, la min. 1:15 și 2:12:

*sursă video: O2 TV

Cristian Ganea a marcat un gol şi a dat o pasă de gol pentru Aris Salonic, care a învins-o pe Atromitos cu scorul de 3-0, duminică, pe teren propriu, în etapa a 24-a a campionatului de fotbal al Greciei, potrivit Agerpres.

Jucătorul de bandă stânga a deschis scorul în min. 22 şi a pasat decisiv la golul al doilea, semnat de Lucas Sasha (65), tabela fiind închisă de Xande Silva (80).

Ganea a fost integralist în acest meci. El a marcat primul său gol la Aris, pentru care a disputat 13 partide în acest sezon.

În clasament, pe primul loc se află Olympiakos Pireu, cu 58 puncte (23 jocuri), urmată de Aris, 47 p (24 j), PAOK Salonic, 46 p (24 j), etc.

Reușita lui Cristian Ganea:

*sursă video: Nova Sports