​Atacantul George Puşcaş a declarat, după anularea meciului România - Norvegia, din Liga Naţiunilor, că nu-i vine să creadă unde s-a ajuns cu virusul Sars-CoV-2 şi că fotbalul este pe planul secund.

HotNews.roFoto: Hotnews

"Nu-mi vine să cred unde s-a ajuns cu acest virus, fotbalul e pe plan secund. Nu am cum să fiu fericit pentru această anulare. Noi am acumulat o energie în toată această perioadă de antrenamente şi aşteptam cu nerăbdare partida.

Îmi doream să jucăm această partidă, să avem şansa de a arăta suporterilor români că la Oslo a fost doar o întâmplare. Acum, tot ce ne rămâne este să păstrăm această energie pozitivă şi să o dublăm pentru meciul din Irlanda de Nord", a spus Alin Toşca, în timp ce Răzvan Marin a precizat: "Îmi doream să jucăm această partidă, să avem şansa de a arăta suporterilor români că la Oslo a fost doar o întâmplare. Acum, tot ce ne rămâne este să păstrăm această energie pozitivă şi să o dublăm pentru meciul din Irlanda de Nord", a spus Puşcaş, potrivit frf.ro.

"E o situaţie neplăcută pentru noi şi mai ales pentru norvegieni. Până la urmă, e un joc de fotbal. Eu chiar îmi doream acest duel, eram pregătiţi să dăm totul pentru a ne lua revanşa", a afirmat Ionuţ Nedelcearu.

"Nu avem nici un motiv de bucurie şi trebuie să rămânem concentraţi pentru că mai avem un ultim meci în care trebuie să arătăm forţă, determinare şi spirit de învingători", a spus şi Florin Tănase.

Meciul primei reprezentative cu Norvegia, care era programat duminică, în grupele Ligii Naţiunilor, nu se va mai disputa, după ce autorităţile norvegiene nu şi-au dat acordul ca echipa să facă deplasarea la Bucureşti, din cauza pandemiei de coronavirus.

Miercuri, România va juca împotriva Irlandei de Nord, la Belfast, ultima partidă din Grupa A a Diviziei B a Ligii Naţiunilor, potrivit News.ro.