Finantatorul FCSB, Gigi Becali, l-a ironizat pe Denis Alibec, care a revenit titular in echipa sa, la meciul cu CFR Cluj, spunand ca atacantul se supara pe toata lumea cand nu joaca bine, inclusiv pe bancile de rezerve si pe bare, scrie news.ro.

"Despre Bizon? Ma inclin in fata lui si cu asta, basta! Despre Alibec? A venit omul dupa atata timp, nu a avut o prestatie buna, normal sa fie suparat, dar uite, saluta, il saluta si pe Dica, si pe coechipieri. Normal sa fie suparat, ca el credea ca daca suntem in plus, o sa poata sa faca si el ceva cu cu om in plus. Nu vreau sa-l mai cert, ca n-am de ce sa-l cert. El e ca un copil, cand nu joaca bine fotbal, se supara pe bancile de rezerva, pe adversari, pe bare, pe orice se supara. Ma mir ca nu s-a dus sa certe bara ca de ce a stat in calea lui Budescu. Sa-l ia la nationala, nu ma intereseaza pe mine. Cel mai remarcabil jucator a fost Junior, care a dat si pasa de gol. Si Budescu a jucat bine, Man, Tanase Florin, chiar si Cristi Tanase. A fost optiunea lui Dica sa-l lase pe Nedelcu acasa", a spus Becali, la Digi Sport.

Formatia CFR Cluj a terminat la egalitate, duminica seara, pe teren propriu, scor 1-1, cu echipa FCSB, intr-un meci din etapa a doua a play-off-ului Ligii I, in care Andrei Peteleu si Mihai Pintilii au fost eliminati si oaspetii au egalat in minutul 90+1.

Au marcat: Culio '38 (penalti) pentru gazde si Gnohere '90+1 pentru oaspeti. Culio a deschis scorul dintr-un penalti acordat pentru un hent in careu al lui Romario Benzar.