Marina Baboi (24 de ani) a început atletismul la vârsta de 10 ani și până în prezent a obținut peste 200 de medalii la competiții naționale și internaționale, peste 150 fiind de aur! Este cea mai medaliată atletă din România în anii 2017 și 2018 și a obținut 70 de titluri de campioană națională la 60m, 100m, 200m și 4 x 400m.

Marina BaboiFoto: GSP

În emisiunea „La feminin”, Marina a dezvăluit toate secretele și ne-a vorbit pe larg despre pasiunea ei pentru atletism. Cea mai rapidă, dar și cea mai frumoasă atletă din România, Marina ne dezvăluie planurile și obiectivele ei, visul cel mare fiind participarea la Jocurile Olimpice din 2028!

În urmă cu patru ani, sportiva din Buzău a devenit Maestru emerit al sportului, în urma rezultatelor deosebite obținute în cariera sportivă.

„Nu cred. Cred că n-are niciun rol în ceea ce faci tu la sfârșitul zilei pentru că tu te lupți cu cronometrul sau cu ruleta, cum e la noi. În niciun caz nu cred că a fost vreodată un impediment sau vreo presiune în plus pentru mine”, a spus sportiva întrebată dacă frumusețea reprezintă o presiune în plus.

Citește continuarea pe GSP.