Învinge și câștigă cu noua campanie Winner de Mai!

Bucură-te de magia lunii Mai Foto: Winner

Simte magia lunii Mai și bucură-te de fiecare moment alături de Winner! Descoperă oportunitatea de a deveni un adevărat învingător în această primăvară. Între 1 și 31 Mai, te așteptăm să intri în joc și să fii parte dintr-o experiență de neuitat!

Câștigă și tu în noua campanie Winner de Mai!

Cu noua campanie Winner de Mai, fiecare zi devine o șansă de a câștiga premii fabuloase. Bifează ofertele zilnice și adună tichetele pentru a te califica la extragerea finală, care va avea loc pe 3 Iunie. Este momentul să te ridici și să devii eroul primăverii alături de Winner!

Intră în joc pentru premii atractive!

Și acum, momentul adevărului! La finalul campaniei, te așteaptă premii fabuloase, pregătite special pentru câștigătorii noștri norocoși. Iată ce poți câștiga:

Categoria I

1 premiu în valoare de 25,000 RON;

1 premiu în valoare de 15,000 RON;

1 premiu în valoare de 10,000 RON;

Categoria II

20 premii în valoare de 1000 RON fiecare;

20 premii în valoare de 500 RON fiecare;

50 premii în valoare de 100 RON fiecare;

300 premii în valoare de 50 RON fiecare;

Nu rata șansa de a câștiga și tu unul dintre aceste premii fabuloase! Intră în joc acum și fii parte din povestea Winner!

Sărbătorește succesul în Luna Câștigătorilor!

Încheie luna Mai cu stil și bucură-te de fiecare moment alături de Winner. Fii parte din campania câștigătoare și transformă-ți visurile în realitate. Intră acum în joc și lasă-ne să te ghidăm către victorie!

Alătură-te și tu comunității Winner. Îți oferim o gamă largă de opțiuni ca să te simți învingător.

Fă-ți Biletul Ideal cu Winner Betbuilder!

Winner Betbuilder este aici! Descoperă-l și creează-ți propria experiență de Pariuri. Poți combina între 2 și 10 opțiuni de pariere din cadrul aceluiași meci!

Mai mult cu promoția Cotă +!

Descoperă chiar acum promoția Cotă +! Zi de zi, îți oferim o serie de bilete predefinite, cu o cotă finală mărită. Cota mărită este afișată direct pe bilet!

Cote mărite zilnic cu Ultra Cote!

Ultra Cotă e oferta care aduce în fiecare zi o serie de evenimente cărora le oferim cote mărite (Marjă 0%) pentru rezultatul final. Meciurile de la Ultra Cotă se pot combina între ele.

Pariuri fără stres cu Winner la 2 Goluri!

De câte ori n-ai auzit că 2-0 e cel mai periculos scor? E timpul să uiți de asta, pentru că acum există Winner la 2 Goluri. Nu mai stai cu emoții când pariezi prematch pe victoria favoriților tăi. Când echipa pe care ai mizat ajunge pentru prima dată la o diferență de două goluri pe tabelă, biletul tău este declarat câștigător.

Turneele Sport Winner – distracție cât cuprinde și premii extraordinare

S-a tăiat panglica turneelor Sport! Asigură-te că te înscrii din timp pentru a profita la maxim de șansele la premiile ce vor fi acordate! Participă și distrează-te în timp ce te duelezi cu ceilalți Winneri!