Mai mulți jucători din NBA au afirmat de-a lungul timpului că Draymond Green joacă „murdar”, iar baschetbalistul lui Golden State Warriors a fost erou negativ și în meciul cu Phoenix Suns.

Draymond GreenFoto: USA TODAY Sports / ddp USA / Profimedia

Draymond Green l-a lovit cu pumnul pe Jusuf Nurkic

În cel de-al treilea sfert al partidei, Green s-a întors brusc cu fața spre Jusuf Nurkic și l-a lovit cu pumnul. Bosniacul a căzut, iar Green a fost eliminat după ce arbitrii au urmărit înregistrarea video: „contact inutil şi excesiv la nivelul feţei”.

„Ce se întâmplă cu el? Nu știu. Personal, simt că fratele are nevoie de ajutor. Mă bucur că n-a încercat să mă sugrume. În același timp, nu are nimic de-a face cu baschetul” - Jusuf Nurkic.

Meciul s-a terminat cu victoria celor de la Suns, scor 119-116.

Acesta nu este primul episod de acest gen din cariera lui Draymond Green. Cu doar o lună în urmă, el l-a strâns de gât pe Rudy Gobert (Minnesota Timberwolves) și a fost suspendat cinci meciuri, dar a spus că nu-și regretă acțiunile.

De această dată, jucătorul de la Golden State Warriors și-a calculat mai bine cuvintele la conferința de presă: „După cum știți, nu sunt genul care să îmi cer scuze pentru lucruri pe care vreau să le fac, dar îmi cer scuze față de Jusuf pentru că nu am avut intenția de a-l lovi”.

Câteva dintre momentele în care Draymond Green și-a pierdut cumpătul pe teren: