Australia a fost învinsă de Fiji după aproape 70 de ani, scor 22-15, iar selecționerul Eddie Jones a fost huiduit copios de fanii „Wallabies” la Cupa Mondială din Franța.

Eddie Jones, selectionerul AustralieiFoto: MOURAD ALLILI / Sipa Press / Profimedia

Eddie Jones, huiduit de fanii australieni la meciul cu Fiji: „Merit și mai rau”

Fanii australieni l-au fluierat pe Eddie Jones de fiecare dată când acesta apărea pe ecranele stadionului Geoffroy-Guichard (Saint-Etienne).

„Sunt obişnuit, o merit şi merit şi mai rău. Ar putea să arunce în mine şi cu baghete şi croissante” - Eddie Jones.

Jones i-a răspuns și lui Sonny Bill Williams (fost jucător neozeelandez), care a vorbit despre lipsa unui număr 10 în echipa Australiei.

„Poate aş putea deveni consultant şi să mă duc la televizor, ca el, să am mereu dreptate? Aceasta este o echipă pentru viitor şi nu am regrete. Construiesc o echipă pentru viitor şi este normal să avem dificultăţi, dureri de creştere.

Ca la fiecare meci, înveţi din ceea ce ai făcut şi chiar din ceea ce vei face săptămâna viitoare. Nu am jucat bine şi trebuie să luăm lucrurile pozitive pentru săptămâna viitoare. Au fost variante şi nu unele bune. Mai este o săptămână pentru a îmbunătăţi” - Eddie Jones.

De știut:

  • Ultima victorie a reprezentativei din Fiji în fața Australiei data din 1954.
  • În ultimele meciuri, Fiji va întâlni Georgia şi Portugalia (cele mai slabe echipe din grupă). De cealaltă parte, Australia se va duela cu Țara Galilor și Portugalia.

CM Rugby, clasament Grupa C

1. Țara Galilor (60-34) 10 puncte

2. Fiji (48-47) 6

3. Australia (50-37) 6

4. Georgia (15-35) 0

5. Portugalia (8-28) 0.