Magnumbet se află în capul listei de participanți la cea de a 15-a ediție a Entertainment Arena Expo, eveniment găzduit de Pavilionul Romexpo, în perioada 5-7 septembrie.

MAGNUMBETFoto: MAGNUMBET

Compania cu capital 100% românesc, care și-a făcut repede cunoscut numele și a devenit cel mai important brand de săli de jocuri din regiunea Dobrogei, se prezintă cu un pachet care conține câteva surprize.

În condițiile în care a reușind să impună la propriu o nouă abordare în acest domeniu prin serviciile oferite, Magnumbet va avea amenajat un stand propriu, unde își va prezenta oferta de servicii din domeniul jocurilor de noroc, piață pe care se remarcă a fi un jucător activ.

Magnumbet cunoaște piața de la firul ierbii, având experiență practică și managerială. La această ediție a Entertainment Arena, Magnumbet se adresează în special operatorilor locali, cu câteva locații dedicate spoturilor. Pentru aceste persoane juridice, Magnumbet propune cele mai bune oferte din piață.

În acest sens, compania a achiziționat cele mai noi terminale pentru pariuri, de ultimă tehnologie și cu un ecran mare și performant.

Aceste terminale de pariuri sunt foarte fiabile și ușor de folosit. Astfel se vine și in ajutorul deficitului de personal, de casieri, pe care îl resimt toți operatorii.