Poate că 5 ani nu înseamnă mare lucru în viața unui vampir, însă pentru Vlăduț, vampirul care pune la cale distracția șmecherifică la care tot mai mulți români iau parte, aniversarea actuală înseamnă foarte mult.

Vlad Cazino Foto: Vlad Cazino

Sunt 5 ani de când există Vlad Cazino, cel mai cool cazino online românesc, centrul distracției online și adesea chiar offline, dacă ne gândim la implicările în festivaluri de muzică și evenimente de stand-up comedy.

Mereu aliat al divertismentului de înaltă calitate, vampirul Vlăduț s-a gândit să un asemenea moment aniversar este ocazia perfectă de a promova și mai puternic mesajul său în favoarea jocului responsabil. Distracția epică nu poate fi decât fără compromis, fără probleme, fără excese. Așadar, noua campanie Vlad Cazino vorbește simplu și clar despre jocul responsabil.

Florin Piersic Jr., în echipa Vlad Cazino

Pentru ca mesajul pro responsabilitate să aibă și mai mult ecou, Vlad Cazino a adus în echipă o voce puternică, o persoană cu un statut public ce transmite onestitate, inteligență, încredere. Florin Piersic Jr. apare în noua campanie a cazinoului online în calitate de îndrumător către jocul responsabil.

Personajul ilustrat în video-ul publicat pe YouTube, luat de val cu atâtea variante de distracție la cazino online, este sfătuit să ia o pauză. Alege și tu să acționezi mereu echilibrat și responsabil, protejând experiențele tale în lumea divertismentului la jocuri de noroc pe internet. Fără regrete, fără excese, o metodă de distracție de combinat cu alte variante cool, online și offline.

Aliat al jocului responsabil rămâne desigur și actorul de stand-up comedy Cătălin Bordea, ambasador Vlad Cazino și unul dintre cei mai urmăriți influenceri. De altfel, Bordea și Vlad Cazino au promovat și până acum jocul responsabil cu fiecare ocazie.

Nu doar sponsorizarea unor evenimente din afara ariei de online casino dovedește acestă implicare. Până și marile premii oferite în campaniile promoționale Vlad Cazino au fost de fapt stimulente pentru super experiențe de divertisment offline - amintim aici pachete VIP de festival, vacanțe all-inclusive, mașini sport, motociclete cu brand legendar sau o super autorulotă.

Acțiune fermă pentru jocul responsabil

"Dacă-ți dă cu minus, impune-ți limite. Joacă responsabil! Bro, după fața ta parcă ai cam fi în problemă. Nu mai bine pui tu frumos o limită adevărăciune la pierderi? Și stai no stress după aia. Iar dacă mai ai nevoie de ajutor, te aștept pe vladcazino.ro" - este unul dintre mesajele din noua campanie de informare Vlad Cazino.

Practic, orice utilizator al platformei de cazino online (licențiată desigur pe plan local, pentru joc 100% legal) are la dispoziție instrumente utile prin care își poate testa profilul de jucător și poate impune diverse limite pentru activitatea sa la jocuri de noroc. Se poate merge chiar până la autoexcludere pentru o anumită perioadă de timp.

Vlad Cazino, în ritm cu inițiativa Kindred Group

Dezvoltat de operatorul internațional de jocuri de noroc online Kindred Group, cazinoul online Vlad Cazino preia și validează conceptul pro responsabilitate. Este deja de notorietate inițiativa celor de la Kindred Group prin care se fac eforturi reale pentru a se ajunge la zero venituri din jocuri de noroc care pot dăuna în vreun fel.

Ca și grupul din care face parte, Vlad Cazino acționează ferm prin mecanisme bazate pe tehnologie, prin monitorizare atentă și prin suport 1 la 1 la nevoie oferit jucătorilor de către o echipă pregătită special în acest sens. În România, demersul se traduce prin cea mai șmecherifică experiență la cazino online!

Vlad Cazino face parte din Unibet (Germany) Limited, companie care deține Licența Clasa I nr. L1160657W000330 ONJN (1.09.2016 - 31.08.2026). Platforma www.vladcazino.ro se adresează în exclusivitate persoanelor care au împlinit 18 ani.