Dinamo București, campioana României la handbal masculin, a anunțat că a obținut serviciile lui Vladimir Cupara (portarul naționalei Serbiei), care a jucat de două ori cu Veszprem în Final 4-ul EHF Champions League.

Vladimir CuparaFoto: Kevin Domas / Panoramic / Profimedia

Vladimir Cupara, noul portar al echipei Dinamo

„Portar de Final 4 la Dinamo! Vladimir Cupara vine la Dinamo din această vară!

Managementul echipei de handbal Dinamo a perfectat un transfer de top. Portarul naționalei Serbiei, Vladimir Cupara (29 de ani), va îmbrăca tricoul campioanei României pentru următorii trei ani.

Cupara a jucat în ultimii patru ani la Telekom Veszprem (Ungaria), echipă cu care a participat la două turnee Final 4 de EHF Champions League (2020 și 2022). Anterior, a mai evoluat la Kielce (Polonia), Ademar Leon (Spania) și Steaua Roșie Belgrad (Serbia)”, a anunțat Dinamo.

Vladimir Cupara este al cincilea transfer al echipei Dinamo, după Miklos Rosta (pivot), Daniel Stanciuc (centru), Tudor Buguleț (extremă dreapta) și Alexandar Cenic (inter dreapta).

Dinamo Bucureşti, campioana României, nu face parte dintre echipele care vor evolua în ediţia viitoare a Ligii Campionilor, cererea echipei din Şoseaua Ştefan cel Mare fiind refuzată de EHF.