Tiger Woods a avut mare noroc că a scăpat cu viaţă din accidentul rutier de marţi, a apreciat primul poliţist sosit la faţa locului.

Masina lui Tiger WoodsFoto: Captura YouTube

"Maşina condusă - un SUV de lux - şi faptul că avea centura de siguranţă au contribuit la salvarea vieţii lui", a declarat poliţistul Carlos Gonzalez.

El a mai spus că porţiunea de drum pe care s-a produs accidentul era una în coborâre, cu multe curbe.

De asemenea, acesta a mai spus că nu există "nicio dovadă" că Tiger Woods s-ar fi aflat sub influenţa vreunei substanţe interzise la momentul accidentului.

Jucătorul de golf Tiger Woods a fost internat în spital după un accident de maşină suferit, marţi, în apropiere de Los Angeles.

"Tiger Woods a fost implicat într-un accident cu un vehicul în această dimineaţă, în California, în care a suferit mai multe răni la picioare", a declarat agentul său, Mark Steinberg.

Acesta a precizat că Woods a fost supus unei intervenţii chirurgicale, transmite News.ro.

Maşina a suferit avarii grave "după ce s-a răsturnat, fără ca niciun alt vehicul să pară implicat în accident", se arată într-un comunicat al poliţiei.

Jucătorul de golf în vârstă de 45 de ani a trebuit să fie extras din maşină de către pompieri care au folosit echipamente de descarcerare.

După ce a fost scos din epava autovehiculului, Tiger Woods a fost dus la un spital din apropiere cu o ambulanţă, au precizat autorităţile care investighează accidentul.