Jucatoarea de tenis Simona Halep a declarat, vineri, la Paris, inainte de inceperea turneului de la Roland Garros, ca se simte mai bine dupa accidentarea la glezna suferita in finala de la Roma si crede ca va putea juca in cel de-al doilea Grand Slam al anului, informeaza News.ro citand L'Equipe.

HotNews.roFoto: Hotnews

"Ma simt mult mai bine si cred ca voi putea juca. Sambata voi face noi teste cu ultrasunete", a spus Halep.

Simona Halep, cap de serie numarul 3, va evolua in compania slovacei Jana Cepelova, locul 88 mondial, in primul tur la Roland Garros, al doilea turneu de Grand Slam al anului.

Halep a anuntat, miercuri, ca dupa investigatiile facute la glezna dreapta s-a constatat ca are un ligament rupt. Ea a precizat ca recuperarea decurge bine si ca medicii i-au spus ca sunt 50% sanse sa participe la turneul de la Roland Garros.

Simona Halep a pierdut, duminica, finala turneului de la Roma, fiind invinsa de sportiva ucraineana Elina Svitolina, scor 4-6, 7-5, 6-1. Pe parcursul meciului, Halep a fost vizibil afectata de probleme la glezna dreapta, iar la un moment dat a cerut sa ii fie bandajata. Dupa meci, Halep a declarat ca nu a putut sa faca nimic in setul trei al finalei deoarece nu putea sa alerge, avand dureri la glezna.