Bayern a revenit de la 3-0 in partida cu Manchester, germanii calificandu-se in semifinalele Champions League dupa ce au punctat de doua ori (Olic si Robben). "Nu cred ca echipa mai buna s-a calificat. In 11 oameni nu ne-ar fi eliminat niciodata", este de parere Alex Ferguson. De cealalta parte, Louis Van Gaal spune ca nu si-a pierdut speranta in niciun moment: "Chiar si la 3-0 am sperat ca ne vom califica", a precizat tehnicianul olandez.

"Daca nu ar fi existat eliminarea lui Rafael, germanii nu ne-ar fi eliminat niciodata. A fost o decizie fortata de toata echipa Bayern, l-au inconjurat pur si simplu pe arbitru. A fost o treaba tipic nemteasca. A fost momentul cheie al meciului. Niciodata nu era faza aceea de cartonas rosu. In 11 oameni, altfel ar fi stat lucrurile pentru noi. Nu cred ca echipa mai buna, in ansamblul celor doua manse, s-a calificat in semifinale" - Sir Alex Feguson (citat de The Guardian), antrenor Manchester United.

"Sunt foarte mandru de echipa mea. Sa revii de la 3-0 pe Old Trafford nu e la indemana oricui. Am avut o repriza a doua incredibila. Am reusit sa punem o presiune mare asupra lor, iar pana la urma am reusit calificarea. Momentul cel mai important a fost golul lui Ivica Olic, el a produs socul de care aveam nevoie. Sincer, am crezut tot timpul ca putem reveni" - Louis Van Gaal (citat de goal.com), antrenor Bayern Munchen.

Program semifinale Champions League:

21 aprilie:

Bayern Munchen - Lyon (21.45)/ Allianz Arena

27 aprilie:

Lyon - Bayern Munchen (21.45)/ Stade de Gerland

20 aprilie:

Inter - Barcelona (21.45)/ Giuseppe Meazza

28 aprilie:

Barcelona - Inter (21.45)/ Camp Nou.