Bayern Munchen si Lyon se vor intalni in a doua semifinala din Champions League; miercuri seara, Lyon a rezistat pe terenul lui Bordeaux (0-1, in tur 3-1), in vreme ce Bayern a supravietuit pe "Old Trafford": condusa cu 3-0 in minutul 40, echipa lui Van Gaal a reusit sa revina si sa marcheze doua goluri, cat avea nevoie pentru calificare.

Manchester Utd - Bayern Munchen 3-2 (Gibson 3, Nani 7, 41 - Olici 43, Robben 74). In tur, 1-2.

Bayern se califica gratie numarului mai mare de goluri marcate in deplasare.

Debut perfect pentru Manchester: Gibson si Nani au adus un avantaj de doua goluri inca din minutul 7. Cu cinci minute inaintea pauzei, Nani a marcat pentru un 3-0 care putea prevesti un veritabil dezastru pentru Bayern. Germanii reintra insa in joc imediat: Olici insista la o minge tratata destul de superficial de apararea engleza si marcheaza pentru 3-1 (43). Dupa reluare, germanii obtin superioritate numerica (Rafael - eliminat in minutul 50). In aceste conditii, bavarezii au dominat intreaga repriza secunda, cautand golul calificarii. Acesta a venit in minutul 74, cand Arjen Robben a inscris cu un vole splendid, din marginea carelui. 3-2 pentru Manchester, ce victorie trista: Bayern merge in semifinale!

Bordeaux - Lyon 1-0 (Chamakh 45). In tur: 1-3.

Sperantele bordelezilor au fost intretinute de golul marcat de Chamakh inaintea pauzei. La reluare insa, Lloris si experienta i-au ajutat pe lionezi sa reziste si sa promoveze in semifinalele Champions League, acolo unde vor intalni pe Bayern Munchen.