Panteleo Corvino, presedintele Fiorentinei, a acceptat sa discute cu presa in legatura cu subiectul Adrian Mutu, oficialul echipei Viola sperand ca formatia pe care o conduce sa poata doveni buna credinta a romanului. "Cand ai un mort in casa situatia nu e prea buna, dar speram sa putem dovedi buna credinta a lui Adrian", a declarat italianul.

"Am discutat cu Adrian si era foarte nervos si destul de neincrezator, dar vom incerca sa demonstram buna sa credinta. Episodul pe care l-a patit la Chelsea dovedeste ca e un baiat ghinionist. Daca ne gandim sa-i gasim un inlocuitor in aceasta perioada de transferuri? Permiteti-mi sa fac o gluma. Cand ai un mort in casa, nu te gandesti cum sa-i gasesti un inlocuitor. Cred ca te gandesti cum sa-l tii in viata", a declarat Panteleo Corvino, citat de ViolaPlanet.com.

Adrian Mutu a fost gasit pozitiv cu sibutramina (o substanta stimulanta care anuleaza partial oboseala) la un control antidoping inopinat care a avut loc dupa partida de campionat cu Bari. In respectiva disputa, Adrian a evoluat foarte bine marcand si un gol.

Fiind recidivist dupa episodul Chelsea (a fost suspendat 7 luni dupa consumul de cocaina), Adrian Mutu risca o suspendare intre unu si patru ani de zile. In aceste conditii, cariera de jucator profesionist a lui Mutu este pusa sub semnul intrebarii, tinand cont de faptul ca fotbalistul are 31 de ani.