Simona Halep, cap de serie numarul trei, o va intalni pe Madison Keys (SUA - favorita sase) in meciul de deschidere de la Turneul Campioanelor de la Singapore. Partida va avea loc duminica, de la ora 12:00, urmand sa fie LiveText pe HotNews.ro.

Simona Halep, prezenta la Turneul CampioanelorFoto: wtatennis.com

Citeste si Turneul Campioanelor: Simona Halep, in grupa Rosie - Va juca cu Angelique Kerber, Madison Keys si Dominika Cibulkova

Citeste aici o ampla PREZENTARE a Turneului Campioanelor.

Simona conduce cu 4-1 in meciurile directe, jucatoarea din SUA impunandu-se in primul meci (au urmat patru succese consecutive pentru Halep).

Tot duminica, dar nu inainte de ora 14:30, va avea loc meciul dintre Angelique Kerber (favorita numarul unu) si Dominika Cibulkova (cap de serie numarul sapte).

Grupa Rosie: Angelique Kerber, Simona Halep, Madison Keys, Dominika Cibulkova.

Grupa Alba: Agnieszka Radwanska, Karolina Pliskova, Garbine Muguruza, Johanna Konta/ Svetlana Kuznetsova

Primele doua clasate din fiecare grupa se vor califica in semifinale.

Transmisie tv in Romania: Digisport, Dolcesport - direct. HotNews.ro LiveText.

Diferenta de fus orar intre Bucuresti si Singapore este de 5 ore. In momentul in care in Capitala este ora 09:00, la Singapore este ora 14:00.

Simona Halep, rezultate directe cu adversarele de la Turneul Campioanelor

Simona Halep vs Angelique Kerber 4-3

Simona Halep vs Madison Keys 4-1

Simona Halep vs Dominika Cibulkova 2-3

Locul de desfasurare: Singapore Indoor Stadium

Proprietar: Guvernul din Singapore. Arena a fost inaugurata pe 31 decembrie 1989 si renovata in 1998. Costurile constructiei: 90 de milioane de dolari. Arhitect: Kenzo Tange (a murit pe 22 martie 2005, la 91 de ani). Capacitate maxima: 12.000 de locuri. A mai gazduit Turneul Campioanelor in 2014 si 2015. Suprafata: hard. Directorul competitiei: Melissa Pine.

Grupa Rosie:

Grupa Alba: