Simona Halep o va intalni pe Agnieszka Radwanska in semifinalele turneului WTA de la Indian Wells. Meciul va avea loc in noaptea de vineri spre sambata, dar nu mai devreme de 03:30. In cazul unei victorii, Halep va ajunge in finala si va avea sansa sa castige cel mai important titlu din cariera sa de pana acum.

Simona HalepFoto: wtatennis.com

Halep o va intalni pe Agnieszka Radwanska, vineri spre sambata, in semifinalele turneului WTA de la Indian Wells (California), dotat cu premii totale de 5.946.740 dolari, dupa ce poloneza a invins-o, miercuri, in sferturi, pe sarboaica Jelena Jankovic, cu 7-5, 2-6, 6-4.

Meciul Simonei va transmis in direct de catre DolceSport 1 incepand cu ora 03:30.

Radwanska, numarul trei mondial si a doua favorita la Indian Wells, a avut nevoie de doua ore si 33 de minute pentru a trece de Jelena Jankovic, cap de serie nr. 7 (numarul 8 mondial).

Pentru Radwanska (25 ani) aceasta va fi a treia semifinala in acest an, dupa ce le-a pierdut pe primele doua, la Australian Open si la Doha, ultima oara chiar in fata Simonei Halep, care s-a impus cu 7-5, 6-2, iar apoi a castigat turneul din capitala Qatarului.

Halep se afla pentru prima oara in semifinalele unui turneu de categoria WTA Premier, nivel care urmeaza imediat dupa cele de Mare Slem. Romanca de 22 de ani, a sasea favorita la Indian Wells, a trecut in sferturi de Casey Dellacqua (Australia), cu 6-2, 6-2.