Castigator a sapte titluri mondiale, germanul Michael Schumacher ar putea reveni in Formula 1 incepand cu sezonul 2010 al Marelui Circ, Schumi fiind aproape de a semna cu MercedesGP, informeaza Focus.de. Pentru a concura din nou in F1, fostul pilot al Scuderiei Ferrari mai are nevoie doar de aprobarea medicilor.

"Semnarea contractului este doar o formalitate. Schumacher este intr-o forma foarte buna si este complet sanatos, ultimele teste la care a fost supus fiind foarte bune. Este nerabdator sa revina in Marele Circ si sa reia colaborarea cu Ross Brawn", au declarat surse apropiate lui Schumi, citate de Bild.

Schumacher s-a apropiat vizibil de o mutare la Mercedes GP (echipa care a luat fiinta dupa ce BrawnGP a fost cumparata de constructorul german) dupa ce Ross Brawn, fostul sef al lui Michael din perioada Ferrari, a venit la noul team din Marele Circ. Nemtii sunt aproape siguri ca apropierea dintre cei doi va pune capat colaborarii indelungate dintre Schumacher si Scuderia Ferrari (fostul campion este consilier la italieni in acest moment).

In varsta de aproape 41 de ani (ii va implini pe 3 ianuarie), Schumi a fost aproape de a reveni pe circuit dupa accidentarea lui Felipe Massa de la Hungaroring, dar problemele de sanatate l-au impiedicat sa alerge din nou in Marele Circ.

Jurnalistii germani sunt de parere ca doar avizul medicilor mai sta in calea unui come-back al lui Michael Schumacher in Formula 1 incepand din 2010.