Presa din Bulgaria scrie ca TSKA a fost eliminata "logic" dupa ce a jucat "temator" si fara curaj in fata echipei Steaua Bucuresti. Bulgarii acuza jocul prost si au scris ca "in mansa retur, jocul Stelei a fost demn de succesoarea eurocampioanei din 1986. Steaua s-a calificat meritat in grupe". In acelasi timp, fanii bulgari scriu pe site-urile de sport ca "cel putin TSKA a fost eliminata de o echipa puternica" si blameaza modul in care formatia bulgara a abordat meciul de joi seara.

Steaua a intrat in grupele El dupa 1-1 cu TSKAFoto: Reuters

Tud: Steaua a trantit usa! Bulgaria a iesit afara din Europa!

"Romanii au jucat ca o echipa si vor fi pentru a opta oara consecutiv in grupele unei competitii europene. TSKA a inceput temator meciul de joi, iar atacul "atomic" al TSKA-ului a fost fara dinti. In mansa retur, jocul Stelei a fost demn de succesoarea eurocampioanei din 1986. Steaua s-a calificat meritat in grupe. Traditia s-a pastrat, echipa romana merge mai departe si de aceasta data.", scrie ziarul bulgaresc Tud.

Sportal.bg: TSKA a zburat din Europa League

"TSKA a facut un mecif foarte slab in fata a 25.000 de fani si a fost eliminata logic", a scris publicatia bulgara Sportal.bg dupa meciul TSKA Sofia - Steaua, scor 1-1.

"Rezultatul negativ nu este cel mai rau lucru pentru TSKA. Ingrijorator este insa jocul echipei lui Daukanov. Jucatorii au evoluat cu frica si nu au reusit nici o ocazie importanta in afara de golul lui Platini", mai scrie publicatia citata.

TopSport: TSKA spune la revedere Europei!

"Per total, TSKA a aratat un joc foarte slab, iar ocaziile clare la poarta oaspetilor fiind aproape nule, pana la golul oaspetilor. Steaua nu a lasat-o pe TSKA sa faca obisnuita presiune de acasa si nici sa-si creeze ocazii", a mai scris Topsport.

Fanii: TSKA a meritat sa fie eliminata

Pe langa presa de peste Dunare, si fanii bulgari au acuzat jocul slab al formatiei TSKA si au recunoscut ca, per total, Steaua a fost echipa care a meritat calificarea in grupele Europa League.

Peter, un fan al TSKA scrie pe forumul publicatiei TopSport, ca "Cel putin TSKA a fost eliminata de o echipa puternica", in timp ce un alt user, Zlatin Tep, recunoaste ca a fi eliminat de Steaua sau de Dinamo Kiev (n.r. adversara de joi a echipei bulgare Litex Lovetch) nu e nici o rusine si nici bizar. Steaua nu e o echipa cu foarte multe clase peste noi, dar au fost mai buni si au meritat victoria".

"Se vede cu ochiul liber diferenta dintre o echipa exacta, bine pusa la punct tactic si echipa noastra. Unde sunt cei care anutau trei, patru goluri pentru TSKA?", scrie un alt fan, rincewind.

Pe sportal.bg, unul dintre utilizatori a scris: "Tipau unii ca vor bate cu 4-0, ca Zicu, Delev si Platini vor marca cate un hattrick, fiecare. Se anuntau cu surle si trambite ca vor fi 40.000 de spectatori. In sfarsit vedem de fapt cum stau lucrurile: TSKA a jucat prost in fata a 25.000 de spectatori. Zicu, Platini si Delev au batut mingea de colo-colo fara folos. Tragedie".

"Dupa cum joaca si dupa cum se comporta oficialii ei, n-o vad prea bine pe Steaua in grupe. TSKA a meritat sa fie eliminata la cat de slab au jucat", scrie un alt fan bulgar.