Cu un nou staff tehnic, Universitatea Craiova a inceput sa faca ordine si in randul jucatorilor. Clubul oltean a hotarat sambata sa se desparta de trei jucatori, apropiati ai fostului manager al Craiovei, Victor Piturca. Laurentiu Reghecampf, noul manager al Universitatii a confirmat "divortul" de trei jucatori si sustine ca schimbarile sunt facute pentru "binele echipei".

Stoica paraseste Universitatea CraiovaFoto: Agerpres

Universitatea Craiova a hotarat sa se desparta sambata de trei jucatori: Razvan Stanca, Dorel Stoica si Alexandru Piturca. Cei trei s-au intalnit sambata cu oficiali ai clubului si s-au despartit pe cale amiabila. "Alex Piturca, Dorel Stoica si Razvan Stanca au fost pusi pe liber pentru binele echipei. Nu cred ca va fi o problema sa inlocuim un jucator, indiferent de numele lui", a confirmat Reghecampf.

"Eu am vrut sa plec de la Craiova, era alegerea normala din punctul meu de vedere. Nu mai puteam continua avand in vedere ultimele evenimente de la echipa. Domnul Mititelu mi-a zis ca si-ar dori sa raman, insa nu aveam cum sa mai stau. Ne-am despartit amiabil, plec liber de contract. A inteles alegerea mea", a declarat atacantul Piturca pentru sport.ro

Pe langa Stanca, Stoica si Piturca, alti trei jucatori ar putea parasi in aceasta iarna pe Craiova. Bulgarii Emil Gargoriv si Valenti Iliev si-au depus memorii pentru a deveni liberi de contract, in timp ce Madalin Ciuca s-ar putea reintoarce la Bistrita, dupa ce Universitatea nu si-a achitat obligatiile financiare.

Victor Piturca a fost suspendat de catre finantatorul Adrian Mititelu in cursul acestei saptamani, dupa mai multe neintelegeri intre cei doi. Odata cu fostul selectioner a fost inlocuit tot staff-ul tehnic al Craiovei, noul antrenor pricipal al oltenilor fiind italianul Nicolo Napoli.