Antrenorul Ilie Dumitrescu a declarat, joi, ca jucatorii Stelei au obtinut un rezultat bun in meciul cu Grasshopper Zurich, in Liga Europa, apreciind ca echipa sa va face tot ce poate pentru a obtine calificarea in grupele competitiei, informeaza Mediafax. Finantatorul FC Steaua, Gigi Becali, s-a declarat multumit de jocul echipei si crede ca seputea castiga la o diferenta mult mai mare: "Sunt foarte multumit, sunt fericit. Trebuia sa fie vreo 7-0".

Ilie DumitrescuFoto: AGERPRES

"Am intalnit o echipa foarte bine organizata, o echipa pregatita fizic, ei au schimbat si sistemul fata de ultimele jocuri. Au venit cu o surpriza azi, intarind actul central. Sunt fericit ca nu am luat gol, a fost o buna repriza foarte buna pentru noi, cu multe ocazii. Un rol important au avut si portarii in aceasta seara. Jucatorii au muncit mult, este un rezultat bun. Bogdan Stancu a facut diferenta azi, numai asa se putea rupe echilibrul intr-un astfel de meci. La Zurich va fi un meci dificil, nu ne va fi deloc usor, vom incerca sa facem tot ce putem sa ne calificam", a spus Ilie Dumitrescu in cadrul conferintei de presa de dupa meci.

Tehnicianul a dorit sa le multumeasca suporterilor prezenti la stadion, apreciind ca atmosfera i-a amintit de vremea cand juca la Steaua: "Le multumesc suporterilor, au fost extraordinari in seara asta, sincer nu ma asteptam sa vina atatia oameni la stadion. Mi-am adus aminte de vremurile extraordinare cand eram fotbalist la Steaua".

Finantatorul FC Steaua, Gigi Becali, s-a declarat multumit de jocul echipei si crede ca seputea castiga la o diferenta mult mai mare

"Sunt foarte multumit, sunt fericit, trebuia sa fie vreo 7-0. Nu este prea putin, nu este vorba de 1-0 aici, putea sa fie si 2-0, dar este vorba despre o echipa care a dominat tot meciul si o echipa care a jucat frumos astazi, de aia sunt multumit. Putea sa fie si 2-0, dar sa nu jucam", a declarat Gigi Becali imediat dupa meci.

Referitor la prezenta fanilor pe stadion in numar mare, Becali a precizat: "Vor fi din ce in ce mai multi suporteri si va fi stadionul plin la toate meciurile Stelei. Si la cele din campionat va fi plin stadionul. Si la meciul cu Branesti au fost 8.000 de fani. Se simte mana lui Ilie Dumitrescu".