In decurs de numai o zi, Dario Bonetti a fost demis, primit inapoi si apoi iar demis. Nici macar actionarii nu mai inteleg situatia de la Dinamo, acestia neputandu-se pune de comun acord in legatura cu debarcarea italianului. Situatia de la club este cel putin una hilara, aripa Borcea-Turcu reusind pana la urma, se pare, sa-l indeparteze pe tehnician din Groapa.

Dario Bonetti a "supravietuit" demiterii de vineri seara: dupa o intalnire cu presedintele Nicolae Badea, Bonetti a fost reconfirmat si a plecat spre cantonamentul de la Saftica, acolo unde trebuia sa pregateasca echipa pentru partida cu Pandurii Targu Jiu.

Lucrurile nu aveau insa sa stea bine pentru tehnician sambata, atunci cand a organizat o conferinta de presa in care i-a criticat in termeni duri pe Cristi Borcea, Vasile Turcu si pe Giovanni Becali. Lucrurile au degenerat, iar pozitia italianului in Groapa atarna de un fir de ata - Nicolae Badea, singurul sustinator al lui Bonetti.

Inevitabilul s-a produs sambata seara, atunci cand Badea (care a venit personal la antrenamentul cainilor)l-a anuntat pe Dario ca a fost demis, pentru a doua oara in decurs de numai 24 de ore.

La auzul vestii ca Bonetti a fost demis, sustinatorii cainilor au declarat ca vor protesta vehement la aceasta decizie, acestia urmand sa se fara auziti, duminica, la partida cu Pandurii din Soseaua Stefan cel Mare, conform site-ului dinamomania.

Italianul a fost indragit de catre peluza dupa ce a obtinut victorii importante cu Steaua (chiar in Ghencea) cu Unirea Urziceni (formatie pe care Dinamo nu o invinsese niciodata), cu Sturm Graz si dupa calificarea miraculoasa obtinuta in Europa League la Liberec.

"Ion Marin este antrenorul principal al lui Dinamo incepand din aceasta seara. Trebuie sa gestionam un moment de mica criza. Ceea ce a aparut in presa si maniera in care au fost spuse unele lucruri nu mi s-au parut onorabile. Printre jucatori n-am vazut fete fericite. Ei trebuie sa inteleaga ca trebuie sa-si continue procesul individual de performanta, cat si al echipei" - Nicolae Badea.