Ca sa califice Urziceniul in grupele Cupei UEFA, Dan Petrescu e dispus sa repete isprava de la CM din 1998 cand toti jucatorii in frunte cu Anghel Iordanescu s-au vopsit blonzi dupa ce au batut Columbia si Anglia in grupe si s-au calificat in optimi. "Aş purta orice, aş face orice, doar să mă calific. Mă vopsesc, orice", a socat Dan Petrescu.

"E cel mai important meci al meu din cariera de antrenor", a spus emotionat Dan Petrescu despre returul din preliminariile Cupei UEFA cu liderul din Bundesliga, Hamburg. Pe doi in campionat, Chelsea de Ialomita e multumit de jucatorii sai si nu s-a hotarat inca cu ce echipa va incepe meciul de joi impotriva nemtilor. "Am facut un meci bun in Germania, dar Hamburg ramane Hamburg si nu ne va fi usor. Toti cei care au jucat la Vaslui au dat randament si am mari dileme in a alege un prim "11", a recunoscut Petrescu.

Antrenorul Unirii Urziceni e realist si stie ca Hamburg nu va mai trata meciul superficial cum a facut-o in tur. Totusi, Dan Petrescu se gandeste la victorie si ii cheama la stadion pe toti locuitorii Urziceniului sa-si sustina echipa.