Autopsia in cazul fotbalistului Patrick Ekeng nu a fost relevanta pentru a stabili cauza mortii, urmand sa fie facute alte teste in regim de urgenta, inclusiv examen toxicologic, informeaza Mediafax.

HotNews.roFoto: Hotnews

Fotbalistul ar fi avut inima foate marita, ceea ce indica o problema cardiaca, au declarat surse judiciare. Cu toate acestea, autopsia in cazul lui Ekeng nu este relevanta.

Medici de la Institutul Naţional de Medicina Legala(INML) au efectuat, luni, autopsia pe trupul fotbalistului Patrick Ekeng. Surse apropiate anchetei au declarat pentru Mediafax ca rezultatele obtinute la autopsie nu sunt relevante pentru a se stabili cauza exacta a mortii fotbalistului. Aceleasi surse spun ca nu au fost puse concluzii scrise si ca urmeaza ca, in regim de urgenta, sa fie facute alte teste, printre care si examen toxicologic.

La autopsie a asistat si un medic venit din Camerun, la cererea familiei. Cateva dintre rudele fotbalistului au fost prezente, luni, la sediul INML, printre ele si fratele fotbalistului, urmand ca marti sa ajunga in tara si sotia.

Sursele citate au declarat ca pana la acest moment nu a fost elaborat un document oficial din parta INML pentru ca familia nu a adus, inca, un pasaport al lui Patrick Ekeng.

Ambulanta a avut nevoie de 3 minute pentru a ajunge la jucator, care a decedat desi spitalul e langa arena de fotbal"

Dosar penal in rem deschis in cazul mortii fotbalistului Patrick Ekeng.

Fotbalistul dinamovist Patrick Ekeng (26 de ani) a murit vineri seara dupa ce s-a prabusit pe teren in timpul meciului dintre Dinamo si FC Viitorul Constanta (3-3).