Paul Gascoigne a ajuns inca o data de urgenta la spital, dupa ce a fost gasit inconstient si plin de sange intr-un hotel din Liphook, Hampshire. Fostul fotbalist are de mai multi ani probleme mari cu alcoolul.

Gazza, doar o umbra a geniului de pe terenul de fotbalFoto: The Sun

Conform presei britanice, "Gazza" a fost gasit la centrul Spa al hotelului Champneys Forest Mere, acolo unde isi dorea sa petreaca vacanta de Craciun.

Angajatii hotelului au precizat ca Gazza era sub influenta bauturilor alcoolice in momentul in care a sosit in incinta. De asemenea, imediat dupa ce e ajuns, Paul a cerut prin "room service" alcool.

A fost activata alarma dupa ce Gascoigne a fost gasit in stare de inconstienta si plin de sange, dupa ce s-ar fi taiat la picior intr-o sticla de whiskey, sustine Digisport.

"Era vizibil beat si arata ingrozitor cand s-a cazat. Era intr-o stare foarte proasta. Era deja baut si a incercat sa mai ceara ceva prin room service, dar a fost refuzat. I s-a dus, in schimb, mancare in camera: paine prajita si carne rece. Nu am vazut niciodata un om atat de distrus de alcool. E trist, arata ca un batranel", au spus unii membri ai stafului hotelului, potrivit presei britanice.

In varsta de 47 de ani, Paul a fost unul din fotbalistii cu un talent imens, insa a fost nevoit sa renunte la sportul de performanta din cauza problemelor repetate cu alcoolul.

Gascoigne s-a retras din fotbal in 2004, iar de atunci a tinut primele pagini ale ziarelor numai din cauza dependentei de alcool. Arsenal i-a platit ultimul tratament de la dezintoxicare, in 2014.