Meciurile din prima liga de fotbal a Greciei au fost anulate, campionatul fiind suspendat pe termen nelimitat din cauza violentelor, informeaza Reuters.

"Trebuie sa va informam ca meciurile din prima liga de fotbal au fost anulate pe termen nedeterminat. Avem un guvern nou, care trebuie sa gaseasca solutiile optime pentru ca valul de violente sa fie stopat", a precizat Giorgos Borovilos, presedintele Super League (n.r. Liga Profesionista din Grecia).

"Guvernul isi doreste reluarea imediata a disputelor, insa e clar ca e nevoie de masuri urgente", a completat Borovilos.

Ultimele violente s-au petrecut in weekend, la derbiul dintre Panathinakos si Olympiacos (scor 2-1), atunci cand suporterii au invadat terenul.

Stavros Kontonis (ministrul Sportului din Grecia) si Alexis Tsipras (prim-ministrul Greciei) au stabilit deja o intalnire de urgenta, in urma careia sa incerce o rezolvare cat mai rapida a problemelor.

Este pentru a treia oara in acest sezon cand campionatul este intrerupt (in septembrie anul trecut, meciurile au fost anulate pentru o saptamana dupa moartea unui fan - din cauza violentelor dintre suporteri la meciul Ethnikos vs Irodotos, din liga a treia).