Getafe a incurcat-o pe Barcelona, echipa antrenata de Cosmin Contra remizand, scor 0-0, cu vicecampioana Spaniei. "Imi felicit jucatorii, fara sacrificiu nu poti sa faci nimic impotriva unei echipe mari cum este Barca", a precizat "Gurita" la finalul disputei cu echipa catalana.

HotNews.roFoto: Hotnews

"Fiind un arbitru care a debutat in acest an in Primera Division este normal sa fi fost mai mult de partea echipei mari decat a celei mici. Noi am jucat bine pe toata durata partidei. Prefer sa nu vorbesc despre arbitru, si-a facut treaba cat a putut de bine. Eu sunt foarte multumit si mandru. Baietii mei au inteles foarte bine sacrificiul pe care trebuia sa il faca in fata unei echipe mari cum e FC Barcelona. Imi felicit jucatorii" - Cosmin Contra.

"Mai sunt multe meciuri de disputat in acest campionat. Am fost si noi pe primul loc si am avut acelasi avans, de patru puncte, fata de locul secund. Acum suntem cu patru lungimi in spatele liderului. Normal ca ne dorim sa fim lideri in , dar, pentru asta, trebuie sa acceptam criticile si sa ne imbunatatim jocul. Cred ca am fost mai buni decat Getafe. Chiar daca toata lumea stie ca e greu sa joci impotriva lor, am avut multe ocazii de a marca" - Luis Enrique, antrenorul Barcelonei.

Clasament:

1 Real Madrid 39

2 FC Barcelona 35

3 Atletico Madrid 32 (-1 joc)

4 Sevilla 29 (-1 joc) etc.

Vezi aici rezumatul partidei Getafe - Barcelona:

* Click pe Watch on YouTube pentru a vedea imaginile