Petrolul Ploiesti a reziliat, marti, contractul cu Razvan Lucescu, motivul pentru care antrenorul a fost indepartat de la formatia din Liga 1 fiind rezultatele sub asteptari, sustine Digisport.

Razvan LucescuFoto: HotNews / DP

Dupa o discutie cu Dan Capra, finantatorul echipei, Razvan Lucescu a fost anuntat ca nu mai este antrenorul echipei din Ploiesti.

Formatia de pe "Ilie Oana" se afla pe locul patru in Liga 1, cu 14 puncte (la patru distanta de liderul Steaua). In varsta de 45 de ani, Razvan Lucescu a antrenat de-a lungul timpului echipele FC Brasov, Rapid, nationala Romaniei, El Jaish si Petrolul.

Gigi Multescu, noul antrenor al echipei

Gigi Multescu este, de marti, inlocuitorul lui Razvan Lucescu pe banca tehnica a echipei din Liga 1. Antrenorul i-a mai pregatit pe ploiesteni in perioada martie - mai 2012.

"Am primit astazi (n.r. marti) la pranz un telefon de la Petrolul. Adi Crangu m-a sunat. Mi-au spus ca vor avea o discutie cu Razvan si m-au intrebat daca ar putea sa se bazeze pe mine. M-am intalnit dupa aceea cu domnul Capra la Bucuresti.

Contractul meu va fi pe un an jumatate. Obiectivul meu este sa termin cu Petrolul pe primele doua locuri. Exista o clauza in care se arata ca, daca nu termin in obiectiv, pot fi dat afara. Voi primi 8.000 de euro pe luna. M-am mirat ca am fost sunat de cei de la Petrolul. Daca iau campionatul imi dau 50.000 de euro, iar la locul doi nu mai stiu, mi se pare ca 40.000 de euro. Nu m-au interesat banii. Nu puteam sa refuz Petrolul. Pentru mine se reia o poveste frumoasa de acum doi ani cand am reusit sa salvam echipa" - Gigi Multescu la Look tv.